goldenbeach

Goldenbeach låter väl inte så tokigt? Det är där på Goldenbeach vi har möjlighet att skapa vår drömtillvaro. Bygga upp imperiet vi har i våra drömmar, slappa i solen ta en drink umgås med vänner. Vem vill inte vara på Goldenbeach? Så häng med till den gyllene stranden...

Jag kommer från en annan planet

Publicerad 2019-06-26 19:43:04 i Allmänt,

Jag kommer från en liten släkt, inga tjogvis med ungar i våran släkt inte. I princip finns bara min bror och jag kvar plus en kanske två kusiner, ni vet såna där man måste söka på Facebook för att veta hur de ser ut. Ja brorsan har väl ett par ungar men i sanningens namn har jag det lugnaste utan några släktingar.
Det känns även som vännerna börjat tryta så jag siktade in mig på en app som heter Go friendly, det är en sorts dejtingapp för kvinnor som siktar in sig på vänskap. 
När jag läser profilerna på Go friendly känner jag verkligen att jag kommer från en annan planet." Vad som helst bara du är glad" står det i majoriteten av alla profiler.
Är det verkligen det enda krav man som kvinna har på blivande vänner kan jag förstå den här konstiga känslan jag har. Jag blir nog inte långvarig på den appen
 
 

Mitt i ormboet

Publicerad 2019-06-24 19:59:43 i Allmänt,

Jag ska jobba hela sommaren utan semester vilket i sig är en bragd men på min arbetsplats är det absolut för många fruntimmer som arbetar, det uppskattas inte av mig i alla fall. Jag gillar att jobba med män, de är rakare ärligare och snackar mindre skit dessutom är de mer hjälpsamma. Ibland känner jag att jag hamnat i ett riktigt ormbo.
Meddelade min chef i dag att om att jag har blivit skadad i ryggen på arbetet, några särskilda kommentarer hörde jag inte från hennes håll men hon verkar ha åsikten att all personal.är slit och släng så det kanske är så att hon vill byta ut mig.

Ett jävla springande

Publicerad 2019-06-24 13:19:19 i Allmänt,

Ashtanga yogan jag hade i går gick bra. Rummet var varmt som en bakugn och ryggen höll, jag har inte ens träningsvärk i dag trots nära 1,5 timmes yogande. Måste börja hos sjukgymnasten i morgon, ett jävla spring för lite ryggvärk.  Sen ska jag och dotterns lille son ut på roligheter bla ponnyridning.

Yoga

Publicerad 2019-06-23 14:29:29 i Allmänt,

En ryggskadan sätter stopp för en hel del av mina planerade aktiviteter. Sonen erbjuder mig att ta över hans yogakort men jag nöjer mig med att prova en gång först. Jag har fått en kotkompression av yttre våld och är följaktligen stel som en pinne i ryggraden, och yoga  i värme skulle säkert få både yngre och friskare personer helt kaputta.

Semesterplanering pågår

Publicerad 2019-05-23 18:33:00 i Allmänt,

Jag har stått i valet och kvalet i flera månader över vart jag ska åka i höst. Resmålen är många och önskningarna ändå fler. På sluttampen stod valen mellan Kambodja, Angola, Laos eller Thailand. Nu vet jag ju att det faktiskt går att köra Kambodja Laos och Thailand på samma resa men faktum är att felet många gör är att åka till så många platser som möjligt på lite för kort tid. Jag valde Kambodja ett land jag faktiskt besökt tidigare, men då endast tre futtiga dagar. Nu blir det två veckor och jag tycker det känns bra så.
Biljetten bokades i går kväll och sovplatser i dag. Jag själv gillar att improvisera i mesta möjligaste mån men eftersom det finns människor som tycker om mig och vill veta var jag befinner mig så valde jag att i förväg boka en del pensionat och så. Det går faktiskt att boka om om jag skulle ändra mig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela